18 websites met geweldig en gratis stockmateriaal - tekstbureau in Amsterdam voor online content en webdesign | copywriter, tekstschrijver en webdesigner
tekstschrijver,copywriter,amsterdam,tekstbureau,zzp,freelance,webdesign,website,webdesigner
11015
post-template-default,single,single-post,postid-11015,single-format-standard,_masterslider,_msp_version_3.2.2,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_push_text_top,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

18 websites met geweldig en gratis stockmateriaal

Stockfoto’s, video’s of designelementen nodig voor een blog, website of online magazine? Dan ga je naar een stockbureau als Getty Images, Shutterstock, Corbis, Dreamstime of iStock en je vindt miljoenen foto’s. Maar het gebruik van goed stockmateriaal kan aardig in de papieren lopen. Gelukkig zijn er veel sites die gratis en kwalitatief prima stockmateriaal aanbieden. Een inventarisatie.

Over licenties

Veel foto’s zijn vrij van auteursrechten of worden uitgegeven onder een Creative Commons Public Domain licentie. Dat betekent dat je materiaal zonder toestemming  kunt gebruiken. Soms is een bronvermelding nodig, dat wordt duidelijk vermeld bij de foto.

pixabay.com

italy

Alle afbeeldingen en video’s op Pixabay zijn vrijgesteld van copyrights onder Creative Commons CC0. Je mag ze downloaden, aanpassen, verspreiden en royalty-free gebruiken waarvoor je maar wil, zelfs in commerciële toepassingen. Geen bronvermelding nodig.

StockSnap.io

StockSnap Free Stock Photos

Unsplash

unsplash stock photos

Gratisography

gratisography stock photos

Negative Space

Negative Space Free Stock Photo

Splitshire

splitshire stock images

Little Visuals

little visuals stock photos

Life of Pix

life of pix stock images

Death to Stock Photos

death to stock photos

Superfamous Studios

superfamous stock photos

Picjumbo

picjumbo stock images

IM Free

imfree stock photos
Photo by Kevin N. Murphy

New Old Stock

new old stock photos

Getrefe

getrefe stock images

Lock & Stock Photos

lock and stock photos

Snapwire Snaps

Snapwire Snaps

Jay Mantri

Longboard stock photo

Tookapic Stock

Tookapic stock photos