Textmedia maakt supersterke content voor je website die scoort bij je publiek en zoekmachines.
tekstschrijver,copywriter,amsterdam,tekstbureau,zzp,freelance,webdesign,website,webdesigner
9293
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-9293,_masterslider,_msp_version_3.2.2,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

CONTENTBUREAU

CONTENT CREATOR EN WEBREDACTEUR IN AMSTERDAM

Om te scoren bij je publiek en zoekmachines is sterke content belangrijker dan ooit. Contentmarketing is dé manier om jouw doelgroep te bereiken en zorgt bovendien voor meer Google-succes. Met webteksten van Textmedia sla je die twee vliegen in een klap.

SCOREN MET CONTENT

Content is belangrijker dan ooit. Want zonder sterk verhaal bereik je weinig. Contentmarketing is dé manier om jouw doelgroep te bereiken en zorgt bovendien voor meer Google-succes. Met content van Textmedia sla je die twee vliegen in een klap.

DOELGROEP CENTRAAL

Het is gedaan met organisaties die alleen over zichzelf praten. Want de lezer wordt pas enthousiast als de informatie aansluit bij zijn interesses en belangen. En dat is het doel van contentmarketing: inspelen op de informatiebehoefte van de doelgroep.

SOCIAL MEDIA SUCCES

Contentmarketing betekent dat je in aanpak verschuift van adverteerder naar uitgever. Je gaat op zoek naar interessante onderwerpen voor je lezer.  Dat vergroot de kans dat je nieuws, artikelen of blogberichten worden gedeeld via social media.

| CONTENTSTRATEGIE

Zonder doel kun je niet richten. Om contentmarketing tot een succes te maken is een goede contentstrategie essentieel.

Wat zijn de doelstellingen, voor wie ga je welke content maken, hoe ga je het verspreiden en hoe meet je het succes?

Het stappenplan bestaat onder meer uit het analyseren van de informatiebehoefte van de doelgroep, hoe de content wordt verpakt en gepubliceerd en hoe de follow-up wordt georganiseerd.

| MULTIMEDIALE CONTENT

Ik help je op weg met een solide contentstrategie en levendige content die gewaardeerd en gedeeld wordt door je doelgroep.

Ik maak onweerstaanbare multimediale content voor print en online media, inclusief tekst en beeld.

Zoek je een contentmarketing oplossing zoekt voor je website, app, nieuwsbrief, online magazine of brochure? Textmedia zet de communicatie van je bedrijf of organisatie op het spoor naar de toekomst.