TEXTMEDIA | ONLINE MAGAZINE van tekstbureau in Amsterdam - tekstbureau in Amsterdam voor online content en webdesign | copywriter, tekstschrijver en webdesigner
tekstschrijver,copywriter,amsterdam,tekstbureau,zzp,freelance,webdesign,website,webdesigner
9183
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-9183,_masterslider,_msp_version_3.2.2,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

ONLINE MAGAZINE

tekstschrijver en copywriter in Amsterdam

INTERACTIEF

Een online magazine combineert het beste van een gedrukt tijdschrift met de dynamische content van het web. Het resultaat is een interactieve totaalervaring voor de lezer, waardoor je verhaal helemaal tot leven komt. En het bereik is grenzeloos, want een online magazine kan makkelijk gedeeld worden via social media.

tekstschrijver en copywriter in Amsterdam

RESPONSIVE

PDF-magazines kennen we al een tijdje. Maar de nieuwe generatie digitale magazines biedt veel meer. Een online magazine bestaat naast tekst en beeld ook uit video, animaties en interactieve elementen. Er is geen speciale reader nodig en het magazine is responsive: schitterend op desktop, tablet en smartphone.

tekstschrijver en copywriter in Amsterdam

INNOVATIEF

Er zijn volop ontwikkelingen op het gebied van digitale magazines. Het is niet meer nodig om zelf een platform te ontwikkelen, want er is inmiddels software om zelf online magazines te maken. Daardoor is een innovatief digitaal magazine voor iedereen binnen handbereik gekomen. Bel Textmedia voor een vliegende start.

TOTAALOPLOSSING

Textmedia zorgt voor de complete ontwikkeling van jouw eigen online magazine. Ik zorg voor de technische uitvoering, opmaak en design. En uiteraard verzorg ik als tekstschrijver/copywriter content waar je lezers van smullen. Inclusief samenstelling, redactie, schrijven en herschrijven van artikelen en beeldredactie. Maak snel een afspraak jouw online magazine realiteit te laten worden.

tekstschrijver en copywriter in Amsterdam

VOORDELEN

De belangrijkste voordelen van een digitaal magazine:

 

✓ Interactief en dynamisch digitaal magazine
✓ State-of-the-art design en functionaliteit
✓ Hosten op eigen domein, dus ook Google-succes
✓ Responsive, mobile-friendly
✓ Geen druk- en portokosten
✓ Duurzaam en voordelig publiceren
✓ Groot bereik, makkelijk delen via social media
✓ Video, audio en animatie versterken tekst

INSPIRATIE

Hoe ziet een online magazine er in de praktijk uit?
Blader eens door deze webmagazines voor wat inspiratie.