Wil je snel een betaalbare website online die scoort bij Google? Deze webdesigner in Amsterdam bouwt professionele websites en zorgt voor lekkere content die effect heeft.
tekstschrijver,copywriter,amsterdam,tekstbureau,zzp,freelance,webdesign,website,webdesigner
10041
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10041,_masterslider,_msp_version_3.2.2,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

WEBBUREAU

WEBDESIGNER IN AMSTERDAM

Wordt het tijd om je website eens flink onder handen te nemen? Ik bouw ook een complete website, blog of online magazine voor je. SEO-vriendelijk en state-of-the-art qua design en functionaliteit.

webdesigner en tekstschrijver in Amsterdam

Strak en solide

Ik bouw sites met WordPress, wereldwijd het meest gebruikte content management systeem. Content toevoegen is een fluitje van een cent. Je site is responsive en ziet er ook op een smartphone geweldig uit.

webdesigner en tekstschrijver in Amsterdam

Voor ieder budget

Omdat ik werk met premium WordPress themes blijven de kosten voor een site binnen de perken. Een nieuwe site heb je bij Textmedia al vanaf 600 euro. Voor grote websites werk ik samen met een internationaal bureau.

webdesigner en tekstschrijver in Amsterdam

Totaaloplossing

Een online magazine biedt een interactieve totaalervaring voor de lezer, waardoor je verhaal helemaal tot leven komt. Ik zorg voor de complete ontwikkeling van jouw eigen online magazine, inclusief technische uitvoering, opmaak en design.

WEBDESIGN

Is je huidige website toe aan een opfrisbeurt? Heb je plannen voor een compleet nieuwe website, blog of online magazine? Ik help je als webdesigner in Amsterdam met een totaaloplossing voor al je online projecten.

WEBSITE ONTWIKKELING

Oogverblindende websites met compacte killer content.

✓ State-of-the-art digitaal magazine

✓ Overweldigend op elk device

✓ Groot bereik en lage kosten

✓ Inclusief tekst, research en beeld

ONLINE MAGAZINE

Interactief, dynamisch en indrukwekkend op ieder device.

✓ State-of-the-art design en functionaliteit

✓ Eenvoudig updaten met WordPress CMS

✓ SEO-friendly voor optimale Google-score

✓ Een nieuwe site al vanaf 600 euro

BLOG & SOCIAL

Hou je publiek betrokken met info waar je lezer wat aan heeft.

✓ Content voor webmagazine en blog

✓ Beeldredactie voor foto’s en video’s

✓ SEO-teksten voor optimale Google-score

✓ Content die gelezen en gedeeld wordt